AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Actie actie actie

Speciale deal voor huidige b-sportief leden!

50% korting op je (jaar)abonnement tot Januari 2024!*

*vraag naar de voorwaarden

Aan de huidige leden

Blijf bij ons

Wij hopen dat er ontzettend veel leden van de huidige onderneming aan de Dragonstraat 7 te Tilburg willen blijven sporten op deze locatie. Kom erachter wat wij allemaal van plan zijn! U zult versteld staan, geloof me!

We ondergaan een totale metamorfose; zo goed als alles zal een mooiere, warmere en conditioneel betere uitstraling gaan krijgen en we hopen dat een ieder dit mee zal willen gaan maken! Het zal vooral toekomstgericht zijn en met een veel beter (sport)klimaat-beheersing.

Er zal een nieuw dak geplaatst worden, er komen zonnepanelen op dak, lichtkoepels worden vervangen, plafond word helemaal nagekeken, buiten rondom het pand zullen grote damwanden geplaatst worden, en binnen komt isolatie tegen het raamwerk met daartegen aan gipswanden wat geschilderd zal worden + reclamewerk.

Hiernaast gaan we werken met speciale Neon -/ LED verlichting om de sfeer erin te brengen; ook krijgt het pand +- 30 nieuwe fitness & cardio toestellen, een nieuw geluidsinstallatie , nieuwe vloer erin en niet te vergeten de omkleedruimtes zullen ook in het bijzonder aangepakt worden!

Hiernaast komt er een warme en sfeervolle relaxruimte met sportbar en een luxe gezonde aanbod aan dranken, shakes en healthy voeding! Mooie en grote sofa’s , nette banken en aankleding van dit gedeelte vd sportschool waar “hard trainen en saamhorigheid nadien” hoog in het vaandel zal staan bij Fysio & Fitness Sportief aan de Dragonstraat 7 Tilburg.

Ook buiten zal het een milieu- en kindvriendelijke uitstraling gaan krijgen. Voor de toegangsdeur zal een laag hekwerk geplaatst worden waardoor er geen ruimte meer zal zijn om hier de auto’s pal voor de gym te kunnen plaatsen; er zal een nieuwe bestrating komen en er gaan een paar mooie handgemaakte bloembakken en grote pick nick tafels komen. Hier is ruimte (vooral in de lente/zomer periode) om na het sporten ook te ontspannen en vooral te socializen ! Dat hoort er uiteraard ook zeker wel bij.

Blijf vooral op deze locatie sporten – u zal er 100% geen spijt van krijgen !!!

Ready To Get started ?

Neem contact op

Sport jij momenteel bij B-sportief en klinkt deze aanbieding je als muziek in de sportschool? Neem dan contact op met voor de voorwaarden.