AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Clinic's en workshops

Clinic's en workshops

Clinic’s en workshops georganiseerd door F&F Sportief

Op onze locatie worden jaarlijks diverse clinics gegeven en georganiseerd. Wij nemen hierin zeker het initiatief, maar wij staan altijd open voor vragen en suggesties vanuit onze klanten, vanuit onze leden.

Zelf organiseren we o.a. spinning op locatie, bokslessen op locatie, we denken mee wanneer er een bootcamp georganiseerd kan worden, en tevens kijken we naar diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld met 65+ een wandelclub te organiseren en fijn af te sluiten met elkaar onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee.

In principe staan wij overal voor open en luisteren we altijd naar een de mensen; dit vinden we leuk om te doen en passend binnen onze nieuwe en warme Sportaccomodatie aan de Dragonstraat; Fysio & Fitness Sportief.

Denk bijvoorbeeld ook aan amateursporten in de zomer danwel wintermaanden….!
Is bijvoorbeeld een voetbalveld niet bespeelbaar door de vele regenval, ligt uw kunstgrasveld vol met sneeuw….. dan zijn er vele mogelijkheden om bij F&F Sportief met elkaar iets te doen aan conditie, kracht, samenwerken- en teambuilding.

In de zomerperiode toch aan het fysieke blijven werken en bijhouden? Neem dan zeker eens contact met ons op en we gaan de mogelijkheden direct met elkaar bespreken. En dit alles voor een vooraf besproken kleine bijdrage aan de gym.

 

Heeft u ideeën of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met info@ffsportief.com en wij gaan samen iets moois bedenken.

 

Team F&F Sportief.