AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Concept F&FSportief

Ons concept

Wat houdt ons concept nu precies in?

Bij FYSIO & FITNESS SPORTIEF hanteren wij een all-in formule abonnement waarbij men kan kiezen uit een half jaar abonnement of een jaar abonnement.
De leeftijdsgroep van <16 en 65+ sporten voor een iets lager bedrag dan de volwassenen groep. Hierin zit een (kleine) korting verwerkt.

De faciliteiten kunt u rustig eens lezen op onze site onder kopje faciliteiten, maar hierbij willen we alles in één oogopslag nog eens aan u duidelijk maken.

Groepslessen “Renee”                Een ieder lid van F&F Sportief heeft de mogelijkheid om per week deel te nemen aan 2 groepslessen olv Renee (of haar invaldocent);

Yogalessen “Priscilla”                  een ieder lid van F&F Sportief heeft de mogelijkheid om per week deel te nemen aan 1 yogales olv Priscilla

Er zijn mogelijkheden om vaker deel te nemen aan bovenstaande lessen cq activiteiten; men kan hiervoor contact opnemen met de desbetreffende docent(e).

Budosporten (kick)boksen en MMA;     U schrijft zich specifiek in voor een van de 3 budolessen (waar u onbeperkt aan kan deelnemen) en hiernaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de fitness-/ cardioruimte en mag u ook aan 1 groep-/yogales deelnemen, hiervoor kunt u een afspraak maken met de desbetreffende docent(e).

Voor een VAST bedrag kunt u gebruik maken van en deelnemen aan:

* onbeperkt fitness; nieuwste lijn 2023

* onbeperkt cardio; nieuwste lijn 2023

* deelname aan diverse aangeboden clinics

* Mogelijkheid tot het volgen van 1 extra groepsles/ dan wel budo-sport moment.

* GRATIS diverse soorten massages, waaronder sportmassage (bij jaarabonnement; en op afspraak)

* GRATIS Sportfysiotherapie & Sporttherapie/-massage, Incl de eventueel daarbij horende Revalidatietrainingen (bij jaarabonnement en op afspraak)

* Loop, conditie & hersteltraining + coördinatie, stabiliteits- en fysieke trainingen (in de gym)

* (los bij te boeken) PT ; Personal Training o.l.v. Ibe Smeulders VIBE PT (werkt als ZZP op onze locatie)

* (los bij te boeken) Voedingsdeskundige en lifestylecoach; Lars Temminck (werkt als ZZP op onze locatie)

* Rebuild Body Plan; mogelijkheid om in contact te komen met Hakan Karakus; eigenaar van dit  geweldig bedrijf (locatie in Oosterhout) tbv Voedingsplan, Trainingsplan & Supplementen (die te verkrijgen zijn in onze gym F&F Sportief)

* Korte lijntjes naar Budoshop Teejoos (Paletplein); artikelen zoals bitjes, budopakken, (kick)bokshandschoenen, etc… snel en goedkoop in aanschaf!

Lees vooral eens rustig onze website door; www.ffsportief.com

En voor vragen info@ffsportief.com