AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Hyram Rodríguez

Ontmoet: Hyram Rodríguez

Ik ben Hyram Rodríguez. Vader van 5 en één van de eerste pioniers van het M.M.A. (Mixed Martial Arts) in Tilburg. Ik ben 7 voudig kampioen, waaronder Caribisch, Nederlands en Europees.
Naast atleet ben ik ook trainer en coach, waar ik vechters als; Ismael Lazaar, Joziro Boye en Jean Marc Howell heb mogen begeleiden. Mijn avontuur met M.M.A. begon in 2006 toen ik het sport ging beoefenen en verliefd op werd. Gezien er nog geen M.M.A trainingen in Tilburg waren, koos ik om mijn eigen team op te richten. Naast zelf actief zijn als vechter, ben ik dus ook actief als trainer en coach.
2023 zal het laatste seizoen zijn van mijn vecht carrière en mijn eerste als full time trainer/coach, iets wat ik zeer enthousiast over ben en mijn hart en ziel in ga steken om de beste M.M.A. club te zijn.

Kids M.M.A 5 t/m 8j  (tweetal verplicht) 9 t/m 12j

Weerbaarder, meer zelfverzekerd, durven opkomen voor zichzelf, minder bang en beter kunnen doorzetten zijn allemaal aspecten die bevordert kunnen worden door middel van M.M.A. 
De kinderen ontwikkelen  ook een betere conditie, waaronder lenigheid, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en reactie vermogen. 
De training prikkeld iedere kind tot hun individuelle maximum te gaan en dwingt een ieder om samen te werken, wat ook positief is voor hun sociale vaardigheden. 
De kinderen leren technieken uit o.a. Judo, Boksen, Kickboksen, Karate, Taekwondo, Worstelen en B.J.J. (Braziliaanse Jiu Jitsu).