AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Indi van Dalen

Ontmoet: Indi van Dalen

Hallo,

Mijn naam is Indi van Dalen. Ik studeer aan het Johan Cruijff college in Roosendaal en heb hier het afgelopen jaar mijn sportmassage diploma behaald. Het aankomend schooljaar ga ik me richten op fitnesstrainer A.

Ik ben spontaan en sportief en blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om stage te gaan lopen in deze sportschool. Gedurende mijn stagetijd hier op F&F sportief wil ik me nog verder ontwikkelen op het gebied sportmassage en kijk ik heel erg uit naar nieuwe uitdagingen als fitnesstrainer binnen de sportschool. Ik hoop met mijn inzicht, mentaliteit en enthousiasme veel mensen te helpen.

Daarnaast ben ik te vinden op het voetbalveld in Rotterdam. Ooit ben ik begonnen met voetballen in een vriendenteam bij RKSV Sarto, hier heb ik een mooie kans gekregen om te spelen met jongens in de selectie. Sinds 2 seizoenen speel ik officieel bij Sparta Rotterdam in de Vrouwen Beloftencompetitie.

Mijn inzet, doorzettingsvermogen en zelfdiscipline zorgen ervoor dat ik doelen bereik. Ook buiten het voetbalveld zijn dit eigenschappen die bij me passen.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in de sportschool.

Sportieve groetjes,
Indi van Dalen