AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Lars Temminck

Ontmoet: Lars Temminck

Mijn naam is Lars Temminck, 25 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Op dit moment studeer ik nog en zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding sportkunde in Eindhoven.

In mijn 2de jaar heb ik daarnaast de minor sportvoeding op de HAN in Nijmegen afgerond, en ben ik erachter gekomen dat ik het stukje voeding en lifestyle toch wel zeer interessant vindt.
Zelf voetbal ik al sinds mijn 8ste en ben daarnaast een jaar of 6 geleden begonnen met fitness.

In mijn eerste jaren ging ik zelf 5 tot 6 keer naar de sportschool en dacht daarmee het maximale resultaat te behalen. Sinds 2 jaar terug ben ik er pas achter gekomen hoe belangrijk gezonde voeding en lifestyle zijn voor het behalen van bepaalde doelen.
Door vooraf deze doelen te stellen en samen te gaan kijken waar jou verbeterpunten liggen op gebied van zowel training, voeding als lifestyle, hoop ik samen met jou het maximale resultaat te gaan behalen.
Mocht je dus moeite hebben met het veranderen van een van deze 3 bovenstaande dingen in jou leven, stuur dan snel een berichtje en we zorgen er samen voor dat jou persoonlijke doelen worden behaald !