AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Personal training

Wat zijn de kosten voor een personal trainer?

De prijzen voor een personal training variëren enorm. Het verschilt per trainer, zijn of haar niveau, de locatie en de ervaring en werkwijze. Kosten voor personal training beginnen meestal bij 40 euro en lopen soms wel op tot 150 euro per uur.

Spiermassa

De combinatie van conditiesport, krachtsport en minder eten betekent verlies van vetmassa. Ga je alleen drastisch minder eten om af te vallen, dan verlies je ook spiermassa.

Positieve afleiding

Sporten zorgt voor positieve afleiding. Beter een avondje sporten, dan een avondje op de bank. Zeker als je daarbij gaat snoepen of snacken.

Motiverend

Sporten versterkt de motivatie om gezonder te leven en dus gezondere keuzes te maken. Ook je eetpatroon is hierbij gebaat.

Is een personal trainer het geld waard?

Het inhuren van een Personal Trainer is zeker een dozijn nauwelijks gebruikte sportschool-lidmaatschappen waard. En als je wilskracht net zo slecht gedefinieerd is als je buikspieren, is het helemaal een goede investering.

Wat doet een personal trainer?

Personal coaching is gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van professionele doelstellingen. Personal coaching biedt hulp wanneer je zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen, of wanneer wel wat handvatten kunt gebruiken. En dat kan over allerlei gebieden gaan.

Heb je een personal trainer nodig?

Een personal trainer kan goed dienen als een stok achter de deur. Wanneer jij sporten niet leuk vindt, en het daarom niet voor elkaar krijgt om structureel te gaan sporten kan dit een uitkomst zijn. Een personal trainer kan ervoor zorgen dat je precies datgene doet wat nodig is. Niets meer maar ook niets minder.

Hoe vaak trainen met personal trainer?

Hoe vaak moet ik met een personal trainer trainen per week? Meeste personal trainers hebben twee à drie sessies per week nodig om een doel te halen. Vier keer is ook niet ongebruikelijk. Wij maken uitsluitend effectieve trainingen, waardoor de meesten één (en soms twee) keer per week trainen.

Hoe vaak per week personal trainer?

Je moet minstens drie dagen per week met gewichten trainen. Het onderzoek zegt dat op zijn minst minimaal twee dagen per week training nodig is om spiergroei te stimuleren. Hoe je je trainingen structureert en hoeveel dagen je aan krachttraining besteedt, hangt af van je huidige fitnessniveau.

Hoe snel resultaat personal training?

Doordat je personal trainer/coach weet wat goed voor jou is, train je de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit, resulterend in een optimaal resultaat binnen een realistische termijn (van zo’n 12 weken). Zorg altijd voor voldoende (herstel)tijd tussen de trainingen.

Hoeveel Afvallen met personal trainer?

10 tot 20 kilo afvallen met persoonlijke begeleiding. Met uitdagende personal trainingen en coaching sessies drijven we je tot het uiterste. Zowel op mentaal als fysiek vlak. Wekelijks stelt een voedingsconsulent op maat gemaakte voedingsschema’s op.

Wat is het verschil tussen een fitnesstrainer en een personal trainer?

Een personal trainer is echt een life coach die je (bijna) dagelijks coacht op verschillende facetten en een fitnessinstructeur is een goede trainer op de sportschool die jou enkele tools aanreikt om zelf aan de slag te gaan met jouw doelstelling.

Hoe ziet een personal training eruit?

Tijdens personal training krijg je een-op-een begeleiding van een trainer waarmee jij besloten hebt te gaan werken. Jouw trainer bereidt al jouw trainingen voor, instrueert je tijdens de training en evalueert jouw resultaten. Een expert doet je denkwerk. Iedere personal trainer en elke sportstudio werkt weer anders.

Wat maakt mij een goede trainer?

De zes kern competenties van een trainer

Wat is een goede personal trainer?

Een goede personal trainer is vooral een persoon die geïnteresseerd is in het fysieke en mentale welzijn van de mens. Met zijn kennis en ervaring over het menselijk lichaam en over beweging weet hij mensen te motiveren om hun fysieke en mentale weerbaarheid te versterken.

Onze trainers. jouw trainers

Meet our team

Albert Arnold

Personal Trainer

Jonathan Doe

Fitness Trainer

Steven Clause

Personal Trainer

Thomas Neil

Crossfit Trainer

Alesandro doe

Fitness Trainer

Michael Tito

Weights Trainer