AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Priscilla Lapré

Ontmoet: Priscilla Lapré

Mijn naam is Priscilla Lapré, geboren en getogen in Tilburg. Samen met mijn vriend Kenny hebben we een samengesteld gezin met 4 jongens. Kishan (16), Rochan (12), Dex (10) en Jace (6) en Rocky onze Franse Bulldog.

Momenteel ben ik alweer 8 jaar parttime werkzaam bij Nuevo. In 1ste instantie als huishoudelijke hulp maar afgelopen jaar ook ingezet op kantoor, kwaliteitscontroles doen en mensen inwerken.
Hiervoor heb ik o.a. 6,5 jaar als Kraamverzorgende gewerkt, 1 jaar als Nanny, 9 jaar ook huishoudelijke hulp en heb jarenlang een eigen nagelstudio/Pedicurepraktijk gehad.

Hobbymatig zet ik nog steeds nagels en ben cursus/workshopmodel en bodypaintmodel.
Verder is sporten ook altijd al een passie voor me geweest. Van jongs af aan ging ik met mijn vader mee naar de sportschool en het sporten met name krachttraining en groepslessen is er altijd wel ingebleven. Ik heb zelfs in Nov. 2019 met een fitnesswedstrijd meegedaan.
Erg intensief maar geweldige ervaring!

Helaas in mijn leven ook erg veel ups & downs meegemaakt, waardoor je toch gaat nadenken over het leven en tot andere besluiten komt. Waaronder het volgen van een yogadocentenopleiding bij ‘De Blikopener’ in Tilburg en in Juni ga ik een kinderyogadocentenopleiding erbij volgen.
Ik ben erg enthousiast om deel uit te mogen maken van het team bij FF-Sportief en om de yogalessen te mogen gaan geven !

🙏 NAMASTÉ 🙏

Priscilla