AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SCHOOL(ZOMER) VAKANTIE

logo-wit

Renee

Ontmoet: Renee

Mijn naam is Renee, heb twee kindjes en woon in het mooie Tilburg.
In 2005 ben ik begonnen met lesgeven op de sportschool en ik doe dit met veel  enthousiasme en plezier.
Ik sta voor energie en gezelligheid en ik hoop het sporten voor jou makkelijker te maken door mijn kennis te delen en een leuke sfeer te creëren. Maar ook hard werken is nodig om te komen waar je bent! Doe je mee? We got this 💪

De groepslessen die ik geef:

BBB met weerstandsbanden De moderne variatie op de spierversterkende les gericht op Buik, Billen en Benen. Deze gezellige les met speciaal geselecteerde muziek versterkt niet alleen bovenstaande spiergroepen maar geeft je ook de nodige energie om het vol te houden. Door het toevoegen van de weerstandsbanden bereik je nog sneller het doel dat je wilt behalen!

 

Step & Shape Vind jij step aerobics, net als ons, ook zo geweldig om te doen, maar heb je nog niet zoveel ervaring? In deze combinatie les leer je de juiste basis van deze effectieve workout. Het laatste deel van de les zijn spierversterkende oefeningen. Je traint uithoudingsvermogen en je spieren dus het is ook nog eens helemaal efficiënt!


Step Een uur lang Step op donderdag! Om de zoveel weken veranderen we het thema. We gaan van Step aerobics naar HipHop step en Salsa step! Natuurlijk op de muziek die er bij hoort waardoor dat jij de les als zeer energiek zal ervaren!

 

Zumba Zumba is een doeltreffende workout gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, samba en cumbia. Laat je meeslepen door opzwepende muziek en gooi die heupen los!

 

HIIT Een trainingsvorm die bestaat uit korte, intensieve periodes van lichaamsbeweging, afgewisseld met korte herstelperiodes. Hierdoor ontstaat een verhoogde vet verbanding en train je jouw uithoudingsvermogen in combinatie met spierbehoud.